duminică, 12 aprilie 2015

Întâlnirea lunii aprilie

Atunci când vine primăvara - este o plăcere să mergi la întâlnirile Smart. De ce? Pentru că cei care și-au ținut toată iarna mașina în garaj, așteaptă cu nerăbdarea vremea bună și soarele pentru a ieși la plimbare.

Iar clubul oferă lunar un prilej pentru statul la aer liber, glume, revederi, selfie-uri și povestiri. Sau, dacă vii pentru prima oară, este o ocazie foarte bună să dezvolți prietenii noi, să afli detalii despre mașină și să asiști la glumele pe care cei mai vechi și le fac unul altuia, mai ales dacă printre cei prezenți se află unii care nu au mai apărut de ceva vreme la astfel de evenimente.

Întâlnirea lunii aprilie a fost și mai specială, având în vedere că a fost prima, pe anul acesta, în care temperatura exterioară a fost peste 20 de grade. Soare din plin, zâmbete și peste 40 de buburuze.

Pe lângă numărul mare de mașini, alături de noi au fost și cei de la Mașini cu Giurgea și Bratu care ne-au făcut surpriza de a aduce noul Smart 42 automat, alături de 44. Pozele, întrebările cu privire la bondari, dar și reorganizarea pentru interviu au făcut deliciul zilei.

Da, ai citit bine, interviu :) În zilele următoarea perioadă, când intrăm în posesia filmulețului mă vei putea vedea pe mine,  Blogger Marin - Pucca (cum sunt cunoscută în club) - membru fondator și responsabil pe zona de PR vorbind despre istoria clubului, dar și despre ce pregătim pentru lunile ce urmează: plecările la mare, la munte sau deplasarea în Ungaria.
Și, suprizele s-au ținut lanț când ni s-au alăturat cei de la Cluj - Florian (moderator regional) și DJ Shiver - care în una din serile Smart Times va urca pe scenă pentru a asigura coloana sonoră a activităților.

Abia aștept să ajung în Budapesta și să descopăr toate surprizele care ne întâmpină la astfel de evenimente. Dacă încă nu te-ai înscris - să știi că mai ai timp până la finalul lui august - când Ungaria va fi invadată de Smarturi de toate culorile și naționalitățiile.

Vrei să vii însoțit? Atunci când te înscrii (ai mai sus link-ul), notează și plus unul pentru a fi sigur că ambii primiți „pachet de întâmpinare”. În Italia am primit cremă de plajă, pixuri, lanyard-uri și alte chestii drăguțe Smart, în Belgia ne-au așteptat tricouri, truse de prim-ajutor, insigne și dulciuri, iar în Portugalia materiale promoționale, însă, le primești doar dacă anunți venirea ta prin site.

Mai multe detalii poți afla în mai - la întâlnirea de la mare (1-3 mai), la întâlnirea lunară a bucureștenilor (9 mai) sau la munte la întânirea națională (23-24 mai) care va avea loc pe Transfăgărășan :). Urmărește-ne pe facebook sau fă-ți cont pe forum și vezi ce pregătim, în timp real.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu