joi, 4 decembrie 2014

Ne vedem la București!

Lunar în București se întâmplă întâlniri ale clubului. Astfel de adunări mai prinzi și în Cluj, Timișoara, ocazional și în Sibiu.

La capitală unde suntem cei mai numeroși și cu cea mai mare vechime ne vedem în prima sâmbătă a fiecărei luni, de ani de zile. Excepție fac zilele de 1 mai și sărbătorile legale - asta dacă nu plecăm cu gașca Smart pe undeva :).

La ce să te aștepți dacă vii la un astfel de eveniment? Deobicei, la oameni care se agită și care se învârt în jurul buburuzelor împărtășind cât mai multe povești și încercând să afle de o rezolvare la o chestie sau de o soluție pentru un upgrade. Sau, cei mai timizi care fie au venit pentru prima oară și nu știu la ce să se aștepte fie sunt veniți pentru că vor să își cumpere un smart și fac cercetare înaintea marelui pas.

Așa că, fără a mai lungi vorba dacă sâmbătă ești prin București, te așteptăm de la ora 13, în zona Eroilor la Universitatea de Apărare Carol - cunoscută pentru alții ca Academia Militară. Rezervă mai multe ore pentru Smart Fan pentru că după ce înghețăm bine, mergem să bem un suc împreună la o locație simpatică și să punem țara la cale :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu