luni, 15 august 2011

Smart Times - Ricione 2011


Atunci când am aflat că Smart organizează Întâlniri Internaționale pentru pasionații de mașini, am zis că trebuie să mergem! Smart Times este un eveniment care se întâmplă în fiecare an, în altă țară care devine timp de 4 zile capitala mondială a buburuzelor.Cu acces liber dacă ajungi aici ai parte evenimente, piese de schimb și multe povestiri despre Smart.

Cum știrea a ajuns la noi pe ultima sută de metri anul trecut și ne-a fost imposibilă o mobilizare, ne-am pus ca țintă o prezență la evenimentul din 2011. Zis și făcut, am aflat unde se ține întâlnirea și imediat ne-am pus pe organizat excursia anului 2011 - Riccione, Italia. Luat cazare, calculat buget (undeva la 800 de euro de persoană) și de aprobat concediul pentru luna august. 

A sosit si luna august, si 3 membri ai clubului din Romania s-au pus pe drum, desi am luat-o in cea mai mare parte pe autostrazi, in grup majoritatea decide....am reusit sa suprindem o parte din frumusețiile țărilor pe care le-am traversat până în Italia. 

Ce ne aștepta în Riccione a fost o bucurie pentru orice suflețel de pasionat de smart: sute de iubitori ai acestei mașini care, la fel ca și noi, vorbesc de mașina pe care o conduc ca despre un membru al familiei. 

Deși, ale noastre: Jaded, Bod și Fiara erau, de departe, cele mai frumoase, nu ne-am putut opri să nu admirăm și restul mașinilor prezente acolo. Atitudinea celor prezenți era molipsitoare - pe nimeni nu interesa câți watti are mașina ta sau câte mii de euro te-au costat jențiile - lucruri, care în România, atârnă greu la întâlnirile de profil. La Smart Times pe toata lumea interesa cum ai ajuns să conduci un Smart și povestea dintre tine și mașină. Evident, că atunci când mașina îți este personalizată cu inimioare, cu strumfi sau pur și simplu cu mulți watti (gusturile nu se discută) starneai curiozitatea și lumea voia să afle mai mult. 

Și așa ca o scurtă menține printre lucrurile pe care le-am făcut și le-am văzut, a fost inclusă și o vizită la muzeul Ferrarri - asta ca să știi ce ai pierdut! :) Și, pentru 100 de euro, puteai închiria un bolid pentru jumătate de oră!

Cum România a fost pentru prima oara la acest eveniment ne-am bucurat de atenție. Acum, sperăm doar să reușim să facem rost de toate materialele în care clubul SmartFan România apare și să le urcăm aici :). Am discutat cu PR-ul evenimentului, am dat interviuri pentru revista Mercedes din Japonia, la transmisiuni TV și poziționarea ca ultima mașină care a plecat în convoiul de 300 de mașini care au vizitat zonele orașului în parada care se organizează la fiecare astfel de eveniment. 

Sperăm ca la anul, la Antwerp în Belgia, să revedem măcar o parte din prietenii pe care ni i-am făcut în cele 4 zile petrecute la Smarttimes Italia.

La minutul 1.42 al filmulețului oficial veți vedea mașina Bod, cu steagul României :)Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu